epostadress: lösenord: Logga in | Registrera | Återställ lösenord
 
Just nu: 2056 registrerade användare / 1026 sånger
hem anslagstavla sånger paket säljare notskrivare
  
 
Registrera dig som användare!
Som registrerad användare får du möjlighet att titta på, skriva ut, köpa och sälja noter.
Registrera dig nu!
 
Diverse:
Om melos.se
Frågor och svar
Cookies
Kontakt
 
Dagens sång: Himmelen bor i oss
text: Carl Dahlbäck, musik: Carl Dahlbäck
1.Livets helighet och gåtfullhet träder fram här idag. Det dolda blir ögonblick. Varje människa, allt levande har sitt ursprung hos Gud. Vi bär alla Guds sigill. Livet kom till oss i kärlekens stund. Dopet är tecknet på livets förbund. Låt oss fira här att dopet är det som visar oss på att himmelen bor i oss.
2. I vår utsatthet finns ofta det som berättar om Gud. I smärtan kan ömhet gro. Jesus visade att kärleken kan förändra ett liv från vanmakt till hopp och tro. Dopet är början på lärjungens väg i kärlekens mognad som medvandrare. Låt oss fira..
3. När vi andas ut vid livets slut står en framtid beredd och livslågan tänds igen. Vi är saliga som änglarna och i Guds ögon är vi barnen av himmelen. Dopet är bilden av tillhörighet. Från Gud och till Gud i all evighet. Låt oss fira..
Nyheter: 2018-11-20
Välkomna tillbaka!
Nu har vi uppdaterat melos.se så att den fungerar med den senaste servertekniken. Om du hittar några problem är vi tacksamma om du skriver ett mejl till oss på info@melos.se
Med vänlig hälsning,
Hans & Stefan
Senast inkommet:
I tystnaden 29/3
Påskdagsmorgon SSA 22/2
Påskdagsmorgon (Unison) 22/2
Jag har alla skäl att vara 11/2
Lär mid dina vägar/stämma 29/1

Topplista: sålda ex.
Det är så stort... 348
Kärleken är... 288
Lyckans minut 197
Det enklaste ljus 187
Döden tänkte jag mig så 180
Glädjesamba 172
Välsignelsen 170
Du är 161
Kom Gud 160
Lämna mej här 152

LETAR DU LÅTAR?
melos.se hjälper dig att hitta rätt sång till rätt tillfälle. Sök, hitta, titta, lyssna, beställ och skriv ut både not och faktura direkt. Enklare, billigare, snabbare!

SKRIVER DU SÅNGER?
På melos.se når dina noter användaren utan mellanhänder, portokostnader och tidskrävande administration. Har du väl registrerat dina sånger sker allt automatiskt.

UNDRAR DU NÅGOT?
Vi som startat melos.se heter Hans Lindetorp och Stefan Jämtbäck. Vi är båda låtskrivare och musiker. Du når oss via mail, info@melos.se eller telefon 070-173 07 93.